Gratis verzending boven €20!  

Ruilen en retourneren


Mocht u klachten hebben of niet tevreden zijn met het product, dan kunt u uw bestelling tot 14 dagen retourneren wanneer deze voldoet aan de eisen die onder aan de pagina zijn terug te vinden. Na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening gestort.

Belangrijk: De kosten voor de retourzending zijn altijd voor consument en worden niet vergoed door Vivelia. Aangezien wij rechtstreeks via onze leverancier verzenden, is ons retouradres ook in China. Het pakket terugsturen naar China kost 25 euro of meer.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te gebruiken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen óf het retour verzoek niet accepteren. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Stuur ons een mail op info@vivelia.nl

Probeer in de mail zo volledig mogelijk te zijn, een aantal belangrijke punten:
1. Waarom u het pakketje wilt ruilen of retourneren.
2. Eventuele foto's ter verduidelijking.

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres van het warenhuis in het formulier. Zorg dat u het pakketje voorziet van een track & trace code. Als zender bent u verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan. Mail de track & trace code naar info@vivelia.nl, zodat uw bestelling te allen tijde gevolgd kan worden door ons.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op uw bankrekening

Na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening gestort.

Onderstaande goederen zijn uitgesloten van het recht op retour:
- Op maat gemaakte goederen.
- Verbruiksartikelen zoals lampen, batterijen, verschillende soorten gel en vloeistoffen.
- Artikelen die om hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden zoals oordopjes, headsets, ondergoed en badmode.
- Geopende cosmetica en verzorgingsproducten.
- Artikelen die beschadigd of incompleet zijn, dit geld ook voor artikelen waarvan de verpakking ontbreekt.

Download hier uw retourformulier

Let op! Retourneren naar China kan hoge kosten met zich meebrengen! Tot wel €35 per pakket.

Retouradres: 2nd Floor, Yueli (Huizhou) Trading Company Ltd.Zhengfeng Zhiyi Building, Mowu, Zhencun Village, Yuanzhou Town, Boluo County, Huizhou City, Guangdong Province, China. Zip Code: 516123